Om os2018-07-09T16:11:22+00:00

Kære jagtkunde

Vores forfædre i Jelling viste vejen.
Med vikingeskibe drog de ud mod fjerne horisonter og udlevede drømmen om oplevelser i det fremmede! I dag gør vi det heldigvis lidt mere kultiveret end de gjorde det, men grundlæggende er det vel de samme drifter, som giver os udlængsel i dag ?

Jelling Jagtrejser blev grundlagt i 1998.
På det tidspunkt havde jeg i 10 år arbejdet i rejsebranchen – først som ansat i andet rejse-bureau og fra 1991 som indehaver af Jelling Rejser, hvor vi i dag stadig sælger gruppe- og specialrejser til foreninger, skoler, klubber, firmaer osv.

Hos Jelling Jagtrejser er det vores mål at udbyde jagt- og naturoplevelser til rejseglade jægere, så jagten bliver den rigtige og egentlige indgangsvinkel til oplevelsen af jagtlandet og til jagtværterne.

Personligt har jeg mange års jagterfaring fra mange steder i verden.
Et selvoplevet kendskab til alle revirer, vildtarter og jagtformer, gør mig i stand til alene at udbyde afprøvede og testede revirer
ingen jægere gæster revirer, hvor jeg ikke selv har været på jagt.

Enhver jæger ved, at jagt er en svær størrelse at sælge.
Jagtoplevelsen afhænger af vejr og vind, jægerens dygtighed, udstyr og fysiske formåen – sidst men ikke mindst af jægerens evne til indlevelse i arrangementet.

Jelling Jagtrejser tilbyder alene revirer, som har en stærk og varieret bestand af vildt. Vi vil forud for rejsen bestræbe os på at give vores jagtgæster et reelt billede af, hvilke oplevelser der venter derude.

Jelling Jagtrejser formidler jagtlige oplevelser – ikke vildt og trofæer. Vejr, vind, din dygtighed som jæger, din egen evne til indlevelse og engagement og andre uforudsigelige forhold er vigtige faktorer, som er udslagsgivende for din jagtrejses succes.

Aflæg evt. vores kontor et besøg for en kop kaffe og en hyggelig snak om jagt i vores dejlige omgivelser.

Vi vil se frem til samarbejdet omkring din næste jagtrejse!

Med venlig hilsen
Jelling Jagtrejser

Kasper T. Andersen
Indehaver
kan@jellingrejser.dk

Mette Marie L. Andersen
Rejsekonsulent
mm@jellingrejser.dk

Anne Mette E. Andersen
Rejsekonsulent
am@jellingrejser.dk

Frans Andersen
Freelance konsulent
frans@jellingrejser.dk