Portugal

Jagtrejser til Portugal

Velkommen til Portugal

Portugal er på mange måde en lidt overset perle i jagtsammenhæng. Her er tale om et meget rent og fint land, stillestående opå landet og heftigt langs stande og storbyer. Men ude på landet ånder alt fred og ro. Her er en fantastisk vildtbestand af grise, då- og kronhjorte, hvor jagten nydes fra smukke rustikke indkvarteringer og veldækkede borde samt gode vine.
Et jagtland der virkelig fortjener din opmærksomhed.

Hjortebrunst

Jagten på den majestætiske iberiske kronhjort i højbrunsten i september.
Du jager i skjorteærmer morgen og aften. Hjorten står derude og brøler snart fra den ene bakke top og så fra en anden – du indleder en spændende pürsh efter den hjort der virker størst.

Drivjagt på den frie vildtbane

Drivjagten i Portugal på den frie vildtbane er andet og meget mere end blot en jagtoplevelse. Det er en totaloplevelse, som består af lige dele intens drivjagt med unikke og anderledes jagttraditioner, som tilsættes et fantastisk udbud af kulinariske jagt-tapasretter serveret med passende røde og hvide fantastiske vine. Naturkulisserne sætter rammerne og vejret er næsten altid med os. Der nedlægges grise og hjorte med fokus på grisene – trofæerne er inkl. i prisen.