Forsikringer

Jelling Jagtrejser & Scotsport er agenter for Gouda Rejseforsikring

OBS! Det gule sygesikringsbevis er ikke længere gældende, når man tager til udlandet. Rejser man i Europa, kan man bruge det blå sygesikringsbevis, der skal rekvireres fra den offentlige sygesikring. Vær opmærksom på, at hjemtransport samt sygeledsagelse ikke længere er dækket af den offentlige sygesikring. I lande inden for EU, er du stadig dækket af den offentlige sygeforsikring med hensyn til lægehjælp, lægeordineret medicin, lægeordineret medicinsk udstyr og hjælpemidler, lægeordineret hospitalsindlæggelse – MEN IKKE FOR HJEMTRANSPORT.

I europæiske lande, som ikke er medlem af EU samt oversøiske lande (som f.eks. Afrika, Nord- og Sydamerika, Asien, Australien og New Zealand) er der ingen dækning.

Gouda’s ferierejseforsikring

Dækker bl.a. sygdom, ulykke, hjemtransport, ansvar, tyveri og flyforsinkelse. Denne forsikringsform findes i mange forskellige kombinationer. Forhør nærmere om vilkår og priser.

Priseksempler:

  • En 6 dages jagtrejse til Polen vil typisk koste ca. 190 kr pr. person
  • En 10 jagtrejse til Afrika vil typisk koste ca. 800 kr pr. person

Gouda’s afbestillingsforsikring

Det anbefales at tegne afbestillingsforsikring, som koster 5 eller 6 % af rejsens grundpris (fly, ophold guiding osv.) ekskl. evt. forudbestilte trofæer. Vi anbefaler at tegne en, der dækker 6 % / en disciplinforsikring.

Eksempel: Hvis en jæger brækker en pegefinger forhindrer det ham/hende ikke i at rejse til Afrika, men han/hun kan ikke få gibsfingeren ind i aftrækkerbøjlen, så han/hun kan ikke afgive skud – formålet med turen var disciplinen jagt – det koster altså 1 % ekstra at sikre sig denne dækning.

Afbestillingsforsikring skal altid tegnes senest ved indbetaling af første depositum, eller når anden bindende aftale indgås.

Våben og andet udstyr

Våben og andet udstyr er som regel omfattet af din private indbo- eller familieforsikring.
Forhør hos dit eget forsikringsselskab. Er du ikke dækket herigennem, eller ønsker du en særlig forsikring til dækning af skader eller tyveri af våben, er det muligt at tegne en særlig teknisk/udstyrsforsikring. Samtlige forsikringer kan tegnes gennem Jelling Jagtrejser.