info@jellingrejser.dk   75 87 23 44

Tryghedsgaranti

Jelling Jagtrejser´s TRYGHEDSGARANTI FOR REJSER I 2021/22

Vi ved, at mange af jer stadig har rejselysten i behold og har udlængsel. Vi forstår godt, hvis I kan være nervøse for at bestille jeres rejse til 2021 allerede nu. Derfor tilbyder vi en TRYGHEDSGARANTI gældende for rejser der bestilles i 2021/22, så I trygt kan gå i gang med planlægningen af jeres rejse nu.

I normale tider er planlægningen af rejserne for 2021 i fuld gang. For at få del i de bedste perioder, de bedste revirer, de bedste priser på både fly og indkvartering, skal man være ude i god tid.
Det har ikke ændret sig, men folks tryghed og tillid til at turde booke rejser langt ud i fremtiden er forandret. Det gør vi så noget ved med vores TRYGHEDSGARANTI, der sikrer, at du/I kan gå i gang med den vanlige rejseplanlægning og samtidig være dækket af en gratis afbestillingsret, hvis din destination er orange hos Udenrigsministeriet 31 dage inden afrejse.

TRYGHEDSGARANTIEN gælder også, hvis din rejsedestination er orange i bestillingsøjeblikket.

Vi står for alt det praktiske. Derfor kontakter vi dig før du rejser, eller imens du er af sted, hvis der opstår en situation, der har indflydelse på dine rejseplaner, og vi kommer med et brugbart løsningsforslag.

Hvordan fungerer TRYGHEDSGARANTIEN?

  • TRYGHEDSGARANTIEN er gratis!
  • TRYGHEDSGARANTIEN giver dig mulighed for at annullere rejsen uden gebyrer indtil 31 dage før afrejse, hvis Udenrigsministeriets rejsevejledning på det tidspunkt er orange og alle ikke nødvendige rejser til rejsemålet frarådes. Dette er også gældende selvom rejsemålet ved bestillingen er orange.
  • TRYGHEDSGARATIEN sikrer dig selvfølgelig alle indbetalte penge retur fra Jelling Jagtrejser,  når det er os der aflyser rejsen.
  • TRYGHEDSGARANTIEN gælder på alle vores destinationer.
  • TRYGHEDSGARANTIEN giver dig mulighed for trygt at bestille din rejse til 2021 nu og få glæde af priskampagner på fly og indvkarteringer.
  • TRYGHEDSGARANTIEN giver dig mulighed for at vente med betaling af depositum ved bekræftelse af rejser til destinationer, der er i orange hos Udenrigsministeriet.
  • TRYGHEDSGARANTIEN sikrer dine penge mod konkurs, da vi er registreret i Rejsegarantifonden ved Regnr. 1450

Giv os et kald på 7587 2344 eller 2210 8060 og hør nærmere om vores TRYGHEDSGARANTI, så I kan gå i gang med planlægningen af jeres drømmerejse i 2021/22.

Læs mere om Jagtrejser og Covid 19 på vores hjemmeside www.jellingjagtrejser.dk – se under “Covid 19”

Vi glæder os til at høre fra jer!