Sortbjørn2017-12-02T10:31:09+00:00

Canada

Sortbjørn

Priser

Prisen inkluderer

  • Kost og logi
  • Softdrinks
  • Transport under jagten
  • Afhentning og aflevering i lufthavnen i Fort Saint John`s lufthavn
  • Drikkepenge

Pris pr. jæger kr. 26.995,-

Rejsen

Der flyves normalt via Frankfurt til Vancouver og videre til Campbell River på Vancouver Island, hvor vores gæster bliver opsamlet af jagtguiden. Vancouver Island er verdensberømt for sin storslåede natur – et fantastisk bjerglandskab.

Jagten foregår som pürsch fra firehjulstrukne biler. Landskabet er mere end kuperet – her er tale om decideret bjerglandskaber, hvor en tur på gå ben efter bjørn vil være umuligt. Man kører derfor rundt i bil, spotter bjørnene på bjergsiderne, hvorefter man stille og roligt indleder en pürsch efter bjørnen. Her er tale om særdeles flotte bjørne – hvor langt hovedparten af de nedlagte bjørne ligger lige omkring 7 fod.

I jager bjørnene 1:1, hvorfor de fleste også når at skyde to bjørne på de 5 jagtdage som er indlagt – her regnes derforuden med en ankomst og en afrejsedag, så opholdet på Vancouver Island strækker sig i alt over 7 dage. Her er tale om jagt med udsøgt materiel i form diverse køretøjer som ATVér, mindre firehjulstrukne biler osv. Jagten foregår fra tidlig morgen til sen aften – her arbejdes virkeligt for sagen

Jagten drives meget professionelt af Steven og Glenn Venus (far og søn), samt en lang række særdeles dygtige jagtguider. Trophy West har mere end 6.000 kvadratkilometer af Vancouver Island. 

Indkvartering

Du indkvarteres på en særdeles pæn og luksuriøs Hunting Lodge, smukt beliggende i naturskønne omgivelser ved en dalsænkning ved en stille rislende flod omgivet af høje sneklædte bjergtinder. Alle lodgens værelser er indrettet, så de kan tage to gæster, men i det flest tilfælde bor man i eget værelse, med privat bad og toilet i tilknytning til. Huset har herforuden et dejligt spisekøkken, stort opholdsstue med åben pejs, chesterfield møbler, hjemmebiograf og en dejlig cocktail bar, hvor du kan nyde de drinks du har lyst til indenfor rimelighedens grænser.

Udenfor en dejlig terrasse lige ud til floden som periodisk bruges til barbecue.
Fruen i huset hedder Shannon. Shannon laver fremragende mad af udsøgte råvarer, der serveres vin til maden og du rejser dig ikke fra bordet før du har nydt minimum tre retter mad. Alt andet betragtes som uhøfligt.
Dette er ganske enkelt i orden, alt er pænt og luksuriøst, intet er overladt til tilfældigheder.