FORLÆNG DIN SAFARI2017-12-02T10:16:48+00:00

Oplev smukke Afrika

Forlæng din safari med andre
store oplevelser

Pretoria
Ønsker du at snuse lidt til storby livet i Pretoria før eller efter din safari planlægger vi gerne dette. Her er tale om en moderne storby som emmer af kultur, historie og oplevelser. Ikke mindst de mange museer som fortæller om Sydafrikas historie hvad enten det handler om Vortrekker monumentet, borgerkrigen eller apartheids perioden og frem til Nelson Mandelas i 1994. Kombiner historien med fantastiske shopping muligheder og storslået moderne arkitektur.

Cape Town
Kombiner din safari med et storbyophold i Cape Town. Vi udarbejder gerne et dag til dag program med f.eks. guidede ture, besøg  Kap det Gode Håb, Robben Island (Mandelas fængsel), Vinruten med besøg på vingårde, besøg på Two Ocean Aquarium, hvidhajs safari etc. Indhent tilbud, idet prisen vil afhænge af antal dage indkvarteringsniveauet og indhold under opholdet.

Rovos Rail
Stig på det legendariske luksus tog Rovos Rail fra Pretoria ned gennem landet til Cape Town og nyd naturens fantastiske skiftende landsskabsscenarier og sidst men ikke mindst vildtet. Undervejs nyder du de mange faciliteter i det gamle tog. Du kan også begynde din rejse i Cape Town og tage toget nord på. Indhent tilbud, da prisen er sæsonafhængig samt afhængig af hvilke ønsker du har ombord.

Victoria Falls
Besøg det fantastiske vandfald i Zimbabwe, besøg byen og nyd et luksuriøst hotelophold eller et ophold på en nærliggende lodge. Du flyver fra Johannesburg til Victoria Falls. Vi kan evt. booke et privatfly fra Lephalale ikke langt fra lodgen.