Kombinationsjagt på hind/kalv2017-12-02T10:24:25+00:00

Skotland

Kombinationsjagt på hind/kalv

Priser

Prisen inkluderer

  • 2 dages hundyrsjagt 2:1
  • 1 dags småvildtjagt/roughshooting
  • 4 dages ophold på Learney House med egen forplejning

Pris pr. jæger GBP 1400

Prisen inkluderer

  • 2 dages hundyrsjagt 2:1
  • 1 dags småvildtjagt/roughshooting
  • 1 dags kaninjagt
  • 4 dages ophold på Learney House med egen forplejning

Pris pr. jæger GBP 1650

Rejsen

En fantastisk oplevelse af både to jagtformer og to landskabstyper på samme rejse. Riffeljagten på hinder og kalve kan sammenlignes med den udfordrende højlandsjagt på hjort, blot med den forskel at der ikke er afgift for nedlagte hinder og kalve.

Dette er et spændende kombinations arrangement for jægeren som både ønsker at opleve haglbøssejagt i lavlandet og riffeljagt på hinder og kalve i det enestående skotske højland. Vi kan sammensætte et komplet haglbøsse- og riffeljagt program der indeholder mellem 3-5 dages jagt med en fordeling efter den enkelte gruppes ønsker. Jagt på hundyr er som udgangspunkt beregnet på jagtføring 2:1. Der er ingen afgift på nedlagte hundyr.

For at få det fulde udbytte af hundyrjagt, kan vi anbefale at man er i rimelig god kondition og er fortrolig med skud på op til 200 meter.

Der vil normalt være god chance for gennemsnitlig at nedlægge 1-2 dyr pr. jæger pr. dag. Småvildtjagten foregår som rough shooting, hvor det forventes at en gruppe på eksempelvis 4 jægere får mulighed for at nedlægge 35-40 stk. vildt.Indkvarteringen foregår på Learney House på egen forplejning.

Vore kombinationsjagter foregår i Aberdeenshire/Angus området. Det vil derfor være oplagt at flyve til Aberdeen. Der er daglige afgange fra flere danske og skandinaviske lufthavne til Aberdeen.

Indkvartering

På vore småvildtjagt (rough shooting) og hundyr arrangementer i Aberdeenshire/Angus området, kan indkvarteringen foregå på jagtslottet Learney House der er beliggende i pragtfuld natur omgivelser med panorama udsigt over Grampian Højlandet og indenfor en times kørsel fra vore jagtområder. Learney House er beliggende kun 35 km vest for Aberdeen lufthavn.

Indkvarteringen kan foregå enten på egen forplejning i vestfløjen af hovedbygningen, eller med fuld forplejning (minimum 5 personer). Der findes gode indkøbsmuligheder i området, såvel som der også er mulighed for at spise ude på en af de lokale pub’s eller restauranter.