GREYS GIFT LODGE2017-12-02T10:18:33+00:00

Oplev smukke Afrika

Greys Gift Lodge

Pris pr. jæger Kr. 17.499,- 
Pris pr. ledsager  Kr. 14.999,- 
Pris pr. barn
under 15 år
Kr. 12.999,- 

(ofte hundyr og “dårlige” trofæer)

Impala, vortesvin og duiker: pris pr. dyr kr. 1.000,-

Kudu og waterbuck: pris pr. dyr kr. 3.500,-

Trofæ  Trofæafgift i DKK  Trofæ  Trofæafgift i DKK 
Bavian  Kr. 800,- Jackal  Kr. 450,-
Blesbuck  Kr. 2.500,- Kudu, cape  Kr. 9.500,-
Bushbuck  Kr. 5.500,- Red Lechwe  Kr. 13.500,-
Bushpig   Kr. 5.000,- Caracal  Kr. 4.800,-
Grey duiker  Kr. 2.200,- Nyala  Kr. 12.500,-
Eland  Kr. 12.500,- Common reedbuck  Kr. 5.800,-
Gemsbuck (oryx)  Kr. 6.800,- Mountain Reedbuck  Kr. 3.500,-
Red Hartebeest  Kr. 4.500,- Springbuck, sort  Kr. 3.600,-
Impala  Kr. 2.500,- Springbuck, common  Kr. 2.500,-
Steenbuck Kr. 2.000,- Springbuck, hvid Kr. 5.000,-
Vortesvin Kr. 2.200,- Springbuck, golden Kr. 8.000,-
Black Wildebeest Kr. 5.500,- Zebra Kr. 7.500,-
Blue Wildebeest Kr. 4.800,- Bontebuck På forespørgsel
Blue duiker På forespørgsel Fallow deer Kr. 2.700,-
Grysbuck Kr. 3.600,- Oribi På forespørgsel
Struds Kr. 3.100,- Vaal rhebuck Kr. 5.000,-

Priser

Prisen inkluderer

 • 9 dages rejse med 6 overnatninger på lodgen
 • 4 jagtdage
 • Jagtføring 2:1
 • Flybilletter tur/retur
 • Afhentning og aflevering i lufthavn
 • Fuld forplejning inkl. snacks og frugt
 • Fri drikkevarer inkl. øl, vand, sodavand, spiritus, vin osv.
 • Fri vaskeservice
 • Feltpræparation af trofæer
 • Al kørsel under jagten
 • Riffelleje
 • Afskydning efter prisliste

Rejsen

Blot 1½ times kørsel fra lufthavnen i Port Elisabeth ligger denne luksuriøse og skønne femstjernede lodge, med lige så femstjernet jagt. 

Greys Gift Lodge er absolut vores mest eksklusive lodge. Fra lodgen har du en fremragende udsigt ud over Eastern Cape området. Fra poolen og terrassen har du direkte kig til åbne græssletter, bush, vandhuller. 
Jagten er af den ypperste kvalitet, når de 3 brødre som er født og opvokset på stedet, fører vores gæster rundt i det storslåede og kuperede terræn. Det kan næsten ikke blive bedre.
Lige uden for døren ligger mere end 60.000 ha tilgængelige jagtrevirer med mere end 40 jagtbare arter. Heraf tilhører 5.000 ha lodgen, og resten har de tre brødre jagten på. Mange arter som ikke findes i de nordlige dele af Sydafrika findes her, hvorfor stedet ofte gæstes af jægere, der har jaget de mest almindelige arter i nordligere beliggende egne.
Reviret er kuperet og giver derfor jægerne nogle ekstra udfordringer. Bushen er tæt og variationen i beplantning og terræn gør det til noget ganske særligt at gå på jagt her. Du kan jage 1:1 eller 2:1 alt efter ønske.

De noget billigere afskydningspriser i Eastern Cape gør, at indenrigsbilletten med fly udligner sig. Det er faktisk ikke dyrere end andre safariophold.

Ønsker man at gå på buejagt i Sydafrika så er her den oplagte mulighed! PH teamet er buejægere gennem mange år, og de kan bestemt deres kram når det handler om buejagt.

Indkvartering

Denne luksuriøse og skønne femstjernede lodge er utrolig smukt beliggende med en storslået udsigt til både bush, vandhuller, savanne, mindre bjerge og klippeformationer. Herfra kan du betragte både antiloper, vortesvin, zebraer og andre vilde dyr. Uden for døren ligger mere end 60.000 ha tilgængelige jagtrevirer med mere end 40 jagtbare arter. 

Hovedbygningen er på 700 kvadratmeter med flotte stilfulde og charmerende fællesarealer, der bringer dig i den rigtige afrikanske stemning. Her falder en blanding af vesteuropæisk og afrikansk indretning fint sammen til en unik enhed. Inde finder du en indbydende bar, som er forbundet til et udendørs loungeområde. Der er selvfølgelig aircondition overalt indendørs. Her findes en fantastisk flot terrasse og et swimmingpoolareal bygget op på stolper som giver dig en fremragende udsigt over den omgivende natur. Her findes behagelige siddegrupper / sofagrupper), solsenge, hvor du kan nyde livet mellem jagterne og aktiviteterne. Indendørs loungen har en stor pejs som er et naturligt samlingssted om aftenen. I tilknytning til baren findes også et spillerum med billard, dart og storskærm. Restauranten / spiseområdet indendørs er rummelig og har en åben pejs, indendørs grill (braii), med skydedøre der kan åbnes, så du kan akkompagnere det gode måltid med magisk afrikansk aftenluft.

Alle værelser er på 50 kvadratmeter. De har alle udgang til terrasse med udsigt over det flotte landskab, hvor du kan nyde din morgenkaffe. Værelserne er indrettet efter temaer og er således unikke hver for sig – ikke to rum er ens. Alle rum er udstyret med aircondition, dobbeltseng – to enkelte hvis det ønskes – sofagruppe og pejs. Derforuden findes køleskab, TV med DVD og musikanlæg. Der er flotte moderne badeværelser med kar, og dush.

Unikt for denne Greys Gift Lodge er tilgængeligheden for ledsagere til omkringliggende attraktioner som Big Five safari, gold, heste og ridning, off road bicycling, ATV og QUAD bike ekskursioner, vandreture, udflugter til havet med mulighed for deep sea fishing eller besøg omkringliggende mindre bysamfund med både shopping, caféliv og aferikanske kunstmarkeder. Der arrangers også gerne vinsmagning i lodgen og endelig ligger det jo også lige for at arranger et besøg i Cape Town.