info@jellingrejser.dk   75 87 23 44

Generelt om bukkejagt

Generelt om bukkejagt i Polen
Hvad skal jeg overveje?

KØRSELV-ARRANGEMENTER

Vi har bukke til afskydning mange steder i Polen – Vi har langt over 200 tilgængelige revirer ved 3 forskellige udbydere – derfor har vi også jagt og bukke i alle kvaliteter.

Der er desværre alt for mange jægere, som vælger at skyde bukkene nær den polsk/tyske grænse. Dette betyder, at der stort set ikke findes stærke bukke i dette område. Det har selvfølgelig også noget at gøre med bonitet og plantekultur. Det betyder ikke, at vi ikke kan tilbyde jagt her, men trofækvaliteten er herefter – Vi har mere end 50 revirer nær den Polsk/Tyske Grænsen.

Fastpris ..
Har man ikke ønsker om at skyde de helt store bukke, kan vi tilbyde fastprisarrangementer med bukke uanset størrelse til priser fra cirka
kr. 2.450,- til kr. 2.750,- pr. buk igen afhængig af revir og kvalitet.

Vores mest solgte ..
Er man til bukke i mellemklassen tilbyder vi en pris i 2 prisklasser.
Her kan der sagtens skydes rigtig gode bukke og stadig have hånd i hanke med, hvor dyrt det kan blive:

  • Bukke indtil 349 g / kr. 2.450,-
  • Bukke fra 350 g uanset størrelse maksimum / kr. 4.000,-

Til disse priser blev der i der med lidt held skudt bukke i alle tre medaljeklasser

Vi anbefaler vores ”stærke-bukke-kunder” at køre mellem 2 og 4 timer ind i Polen. De ekstra kilometer har en særdeles positiv indflydelse på vildtforvaltningen og dermed på også på trofækvaliteten.

Den sikreste måde at skyde rigtig stærke bukke i Polen på, er naturligvis ved at vælge et prisliste-arrangement og betale hvad det koster.

Vil man gerne have en lille smule hånd i hanke med prisen, så kan vi tilbyde stærke bukke omkring byen Lodz – her nedlægges hvert år adskillige bukke på mellem 500 og 600 gram netto (cirka 3 timers kørsel ind i Polen ad motorvejen ved Frankfurt An Der Oder) – her afskydes efter følgende tretrins skala:

  • Bukke indtil 349 g / kr. 2.450,-
  • Bukke fra 350 g til 449 g / kr. 4.500,-
  • Bukke fra 450 g uanset størrelse / kr. 7.200,-

Arrangementspriser ..
Uanset hvilket arrangement man vælger, så koster en jagtdag fra kr. 1.180,- til kr. 1.380,- pr. jagtdag afhængigt af indkvarteringsniveauet, valg af revir (stats eller foreningsrevir) og evt. antal deltagere på turen.

De fleste kørselv arrangementer inkl.
3 dages ophold inkl. 6 pürsch kr. 3.995

Dette inkluderer ..
Indkvartering i delt dobbeltværelse, fuld forplejning, jagtføring 1:1, polsk jagtlicens, forsikring voucher og polsk tolk.

Inkluderer ikke ..
Afskydning, kørsel i reviret, som er € 30,- til € 35,- pr. pürsch / køretur, drikkepenge og alkoholiske drikkevarer samt softdrinks.