Jagt på sortbjørn i Alberta2017-12-02T10:22:15+00:00

Canada

Jagt på sortbjørn i Alberta

Priser

Prisen inkluderer

  • 7 dages ophold
  • 6 dages jagt m. jagtføring 2:1
  • Fuld forplejning
  • Al kørsel i forbindelse med jagten
  • Trofæafgift og licens til afskydning af 2 sortbjørne
  • Licens til afskydning af ulv og coyote

Pris pr. jæger kr. 25.995,-

Rejsen

De sidste tre år i træk har vores outfit nedlagt den største sortbjørn af en udenlandsk jæger i Alberta. Her er bare tale om et at de talrigeste sortbjørnerevirer, men også om nogen af de stærkeste trofæer i Nordamerika. Den største sortbjørn nogensinde nedlagt i Alberta er da også nedlagt her i naturreservatet omkring Peace River. Her findes den rette kombination af agerland og store skove, som gør det attraktivt at være bjørn her. Endvidere findes her en stor variation af farven på sortbjørn som kan variere fra næsten lys brun til meget sort. Cirka 20 % af bjørnene optræder i andre varianter end sort. Muligheden for at nedlægge to bjørne på en 6 dages jagt er optimal.

Alle får chance til sin første bjørn og cirka 85 % nedlægger også bjørn nummer to. Der er altid to bjørne inkluderet i pakken. Sortbjørnejagten i Alberta udøves både som stalk og som bait, alt efter vores jægeres ønske. Det er tilladt at skyde bjørn på bait i Alberta, da bestanden er så stor, at der nærmest er tale om en reguleringsjagt.

Forårsjagten Henover foråret når bjørnene træder ud af deres vinterhi, starter jagten. Vi sender de først jægere afsted i første uge af maj og de sidste forårsjæger i midten af juni. Vi forsøger at finde den termin der passer dig / jer bedst.

Efterårsjagten Foregår i princippet som forårsjagten. Jagten foregår i september og oktober måned, som stalk eller på bait. I efteråret kan man evt. lave bjørnejagten som en kombinationsjagt med f.eks. moose eller elk.

Indkvartering 

Kontakt for nærmere info