Jagt på moose i Alberta2017-12-08T13:28:22+00:00

Canada

Jagt på moose i Alberta

Priser

Priser inkluderer

 • Fuld forplejning fra ankomst til afrejse
 • Ophold på lodge og jagtføring
 • Lufthavnstransfer fra lokal lufthavn til base camp
 • Al transport under jagten m. hhv. truck og ATV
 • Canadisk jagtlicens – jagtlicens til moose
 • Der er altid én tag med til ulv inkl. i prisen
Buejagt i september  6 dages varighed  DKK 42.200,- 
Brunstjagt fra sidst i september 6 dages varighed DKK 52.200,-
Vinterjagt i november 6 dages varighed DKK 48.200,-

Prisen inkluderer ikke

 • Flybillet fra DK til Edmonton (cirka 8.000 kr.)
 • Drikkepenge
 • Evt. ekstra jagtdage
 • ETA (Electronic Travel Authorization $7)
 • Evt. hjemtransport af trofæ og konservatorarbejde

Afskydningspriser på andre dyr (med forbehold) priser i US Dollar:

 • Bjørn $750 + $1.000 for 2nd bjørn
 • Whitetail $750
 • Muledeer $1.250
 • Elk $1.500

Jagtens varighed
Jagten varer indtil det pågældende stykke vildt er nedlagt – herefter kan der tilkøbes licens til andet vildt og måske, hvis mængden af guider tillader det, også ekstra jagtdage.

Rejsen

Der flyves normalt via Frankfurt til Calgary og videre til Grande Prairie, hvor vores gæster bliver opsamlet af jagtguiden. Et mere fladt og knap så krævende jagtrevir, alligevel et stykke storslået og flot canadisk natur, med en rig vildtbestand. Man skal huske at prisen her er særdeles attraktiv.

Moosejagten finder sted i det verdensberømte naturreservat Peace River Country. Reviret er kendt for at have en af de højeste koncentrationer af moose i Nordamerika. Vores moose jagter er meget populære. På grund af Albertas sunde vildtforvaltning af netop moose, nedlægger vi hvert år dyr af høj trofækvalitet.

Hvert år nedlægger vi moose, der spænder fra 50″ til vores hidtil største på 63″. Vi tilbyder 3 forskellige moosejagter, samt kombinationsjagter med moose, sortbjørn, whitetail og muledeer.

Septemberjagt med bue
I løbet af jagtsæsonen koncentrerer vi os om de vigtigste fourageringsområder, vildtstier/veksler, naturlige mineralvandssteder “slik”, og andre vigtige levesteder, som viser frisk aktivitet. Dette er en meget spændende og produktiv jagt, og vi ser normalt flere moose på denne måde end ved de store søg. Moosen er relativ nem at forfølge, hvis vi finder friske spor, og er naturligvis også et stort mål.

Vejret på dette tidspunkt fra midt september er meget behageligt og dagene er i starten af perioden lange. Hvis du ønsker denne udfordring, at nedlægge Nordamerikas største medlem af hjortefamilien med bue eller riffel, så kontakt Jelling Jagtrejser, så gør vi din drøm til virkelighed.

Brunstjagt
Vores RUT moosejagter finder sted i slutningen af september til midten af oktober. I løbet af denne tid, ser vi de største dyr. Vi prøver at kalde dem, og så kan der opstå en relativ let skudchance. At høre deres dybe grynt er nervepirrende spændende. Denne jagt kan gøres med bue eller riffel, og begge er med stor succesrate. Vores succesrate på denne jagt er konsekvent over 85 %.

November moose hunts
På dette tidspunkt jager vi mest moose i det mere åbne land. Der er ikke så mange blade på træerne hvorfor de tvinges mod markerne. Manglen af blade og tilstedeværelsen af sne gør dem lettere at få øje på og finde. Vi ser masser af moose på denne jagt. Moosejagten kan gøres både med riffel og med bue, men udøves oftest som riffeljagt. I de sidste par år har vi nedlagt vores største tyre på disse sene november jagter.
Succesraten svarer til brunsten med cirka 85-90 %.

Vores moosejagter er af høj kvalitet, og vi nedlægger store tyre på langt de fleste jagter.

Indkvartering

Indkvarteringen foregår i en dejlig lodge bestående af en stor opholdsstue med køkken/alrum, TV, pejs osv. Forplejningen er mere end i orden – der serveres rigeligt af særdeles velsmagende mad til alle måltider. Her findes værelser med indkvartering af fra 2 til 8 personer. Her er to dejlige toiletter og badeværelser disponible i nær tilknytning til værelserne. Bestemt en god indkvartering.