info@jellingrejser.dk   75 87 23 44

Information om jagtrejser og coronavirus

INFORMATION OM DIN JAGTREJSE OG CORONAVIRUS

Til dig, der overvejer at rejse, men endnu ikke har bestilt – husk rejseforsikring med afbestillingsforsikring

Vi er opmærksomme på, at der på grund af den nuværende situation er mange, der er nervøse for bestilling af kommende rejser. Sundhed og sikkerhed kommer i første række, og derfor er det afgørende, at vores rejsende igennem hele processen føler sig trygge.

Derfor tilbyder vi TRYGHEDSGARANTI i hele 2021 og 2022
Med vores garanti har du mulighed for at starte planlægningen af din rejse i 2021 og samtidig være dækket af vores ret til fri afbestilling, hvis din rejsedestination er orange hos Udenrigsministeriet op til din afrejse – det gælder også, hvis din rejsedestination er orange på dét tidspunkt, hvor du bestiller rejsen.

For at du fortsat kan planlægge din kommende ferie trygt, anbefaler vi, at du køber en god rejseforsikring med afbestillings-forsikring – f.eks. hos Gouda Rejseforsikring. Gouda har i forbindelse med coronavirussen udvidet sin dækning, så man kan føle sig tryg frem mod en rejse.

Gouda tilbyder dækning, hvis du bliver sat i karantæne før din afrejse, eller hvis du bliver sat i karantæne under selve rejsen og/eller forhindres i at rejse hjem på oprindelig aftalt dato. Du kan læse mere om Gouda`s dækning her.

Vi kommer med et løsningsforslag til dig. Lad os stå for det praktiske!

Til dig, der allerede har bestilt en rejse …
Hvordan skal jeg forholde mig op til min rejse?

Først og fremmest kan du være helt tryg ved, at Jelling Jagtrejser naturligvis holder øje med udviklingen på vores destinationer både før og under din rejse. Det vil sige, at vi kontakter dig, hvis der opstår en situation, som kan få indflydelse på dine rejseplaner.

Vi har samarbejdspartnere på alle vores destinationer, der er helt opdaterede ift. den gældende situation, og derudover følger vi selvfølgelig selv med i Udenrigsministeriets anvisninger og rejsevejledninger.

Bliver min rejse annulleret / Kan jeg afbestille min rejse?

Hvis din rejsedestination er orange hos Udenrigsministeriet op til din afrejse, kan du gratis annullere din rejse, hvis du ønsker det – også selv hvis din rejsedestination var Orange på dét tidspunkt, hvor du bookede din rejse.

Da rejsevejledningerne hyppigt ændres, kan man ikke vederlagsfrit afbestille en rejse, der ligger længere fremme i tiden. Situationen udvikler sig hele tiden, og derfor kan vi ikke træffe beslutning om afbestilling flere måneder forud.
Vi holder løbende øje med nye anbefalinger fra Udenrigsministeriet og tager stilling til kommende rejser på den baggrund.

Kan jeg ombooke min rejse til et senere tidspunkt?

Vi oplever mange kunder, der ønsker at gennemføre deres rejse, men som er bekymrede for, hvorvidt det bliver muligt i de kommende måneder. Derfor tilbyder vi allerede nu at se på mulighederne for at ombooke rejser til et senere tidspunkt. Vi kan desværre ikke garantere, at det er muligt at ombooke rejsen, da vi er afhængige af flyselskaber, indkvarteringer, jagtrevirerne osv.
Vi vil dog gøre alt, hvad der står i vores magt for at flytte jeres rejse, så I får den ferie, I har glædet jer til. Alle vores samarbejdspartnere er opmærksomme på, at det er en ekstraordinær situation vi står i, og derfor oplever vi ekstra god samarbejdsvilje fra vores partnere. Ved at ombooke rejsen fremfor at afbestille rejsen støtter man både os og vores vores lokale leverandører rundt om i verden.

 Hvordan skal jeg forholde mig før og under rejsen?

Som udgangspunkt bør man indstille sig på, at man skal kunne fremvise en negativ coronatest, når man checker ind på sin flyafgang. Det gælder både på ud- og hjemrejse. Derudover skal man bære mundbind på flyveturene.

Sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger for at undgå smitte med corona-virus (eller andre vira) gælder både som et godt regelsæt i Danmark og når man rejser:

  1. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  2. Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
  3. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
  4. Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
  5. Hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand og bed andre tage hensyn

Vi er naturligvis ikke herre over lokale forhold. Vi kan altså ikke garantere, at der ikke kan ske ændringer i din rejseplan, hvis hvis eksempelvis et område eller lign. pludselig lukkes ned.
Derudover er brugen af mundbind ofte et krav helt som her hjemme.  Et stærkt netværk af samarbejdpartnere sætter os i stand til at tilpasse os best muligt.
Derfor kan du være sikker på, at vi vil gøre alt for, at din rejse bliver en god oplevelse.

Vi anbefaler desuden, at du downloader Udenrigsministeriets app “Rejseklar”. Her vil du løbende kunne holde dig informeret i forhold til lokale forhold,og beskeder fra de danske myndigheder.
Er du ude at rejse, anbefaler Udenrigsministeriet desuden, at du tilmelder dig Danskerlisten – og husker at afmelde dig, så snart du kommer hjem.

Hvad sker der hvis Jelling Jagtrejser går konkurs?

Der sker absolut intet. Dine indbetalte penge til os er lige så sikrede i vores varetægt, som de er i din bank.
Jelling Jagtrejser går ikke konkurs, det kan vi forsikre dig om.
Jelling Jagtrejser er registrerede i Rejsegarantifonden ved Regnr. 1450, så du vil, uanset hvad der sker, ALTID få dine penge tilbage, hvis ikke din rejse kan afvikles af den ene eller den anden grund. Da vi alene sælger pakkerejser iht. rejsegarantiloven SKAL vi tilbagebetale hver en indbetalt krone, hvis rejsen ikke kan gennemføres, hvis ikke vi er i stand til dette, SKAL Rejsegarantifonden gøre det.