Grousejagt2017-12-02T10:18:57+00:00

Skotland

Grousejagt

Priser

Prisen inkluderer

  • 2 dages walking up grouse med op til 30 fugle pr. dag pr. gruppe
  • 3 dages ophold på jagtslot med egen forplejning
  • Kørsel på jagtområdet

Pris pr. jæger v/6 delt. DKK 10.400,- v/delt. DKK 13.600,-

Prisen inkluderer

  • 2 dages grousejagt over stående hunde med op til 20 fugle pr. dag pr. gruppe
  • 3 dages ophold på jagtslot med egen forplejning
  • Kørsel på jagtområdet

Pris pr. jæger v/6 delt. DKK 10.400,- v/4 delt. 16.300,-

Rejsen

Fantastisk og spændende haglbøssejagt på den skotske grouse, der har flere ligheder med den norske rype, men som er lidt større og kun findes i Skotland og UK. Jagten drives både som walking up med spaniels og labrador hunde eller som jagt for stående hunde.

Jagt for stående hund er bedst for grupper på max. 4 jægere med en forventet afskydning af op til 20 fugle (10 brace) pr. gruppe pr. dag. Hvis man er en større gruppe på eksempelvis 6 jægere drives jagten som walking up hvor jægerne sammen med keepers og deres hunde (spaniels og labradors) går samlet over de store hedesletter og skyder på opfløj. På sådanne jagtdage forventer man at skyde op til 30 fugle (15 brace) eller flere, alt afhængig af hvor mange grouse der er på terrænet i den pågældende periode.

Der findes daglige flyafgange til både Aberdeen og Edinburgh lufthavne fra flere Skandinaviske lufthavne. Vi skal gerne være behjælpelig med at rådgive om bedst mulige flyruter og biludlejningsfirmaer.
Dog kan afhentning fra lufthavnen i enkelte tilfælde også være en mulighed.

Al transport under jagt foregår i jagtvæsenets køretøjer og er inkluderet i arrangementet.

Indkvartering

Kan foregå på Learney House der er et gammelt herresæde fra 1700-tallet hvor stemningen og interiøret fra et skotsk herresæde stadig er bevaret, hvilket giver nogle fantastiske indkvarterings rammer for både jægere og andre naturudøvere. Learney House er beliggende ved landsbyen Torphins i Royal Deeside, kun 35 km vest for Aberdeen lufthavn.

Indkvarteringen der er på egen forplejning, foregår i vestfløjen af hovedbygningen hvor man har adgang til bl.a. eget køkken med moderne hjælpemidler, dejlig opholdsstue med åben ildsted, 5 store soveværelser m.v. Der findes gode indkøbsmuligheder i området, såvel som det også kan være en mulighed at spise ude på en af de lokale pub’s eller restauranter.

Ønsker man fuld forplejning kan vi også tilbyde dette for grupper på minimum 5 personer.