Om bukkejagt i Polen generelt2017-12-02T10:26:10+00:00

Generelt om bukkejagt i Polen 2018
– hvad skal jeg overveje?

KØRSELV-ARRANGEMENTER

Vi har bukke til afskydning mange steder i Polen – Vi har langt over 200 tilgængelige revirer ved 3 forskellige udbydere – derfor har vi også jagt og bukke i alle kvaliteter.

Der er desværre alt for mange jægere, som vælger at skyde bukkene så nær den polsk/tyske grænse som muligt. Dette betyder, at der stort set ikke findes stærke bukke i dette område. Det har selvfølgelig også noget at gøre med bonitet og plantekultur. Det betyder ikke, at vi ikke kan tilbyde jagt her, men kvaliteten er herefter – Vi har mere end 50 revirer nær den Polsk/Tyske Grænsen.

Har man ikke ønsker om at skyde de helt store bukke, kan vi tilbyde fastprisarrangementer med bukke uanset størrelse til priser fra cirka kr. 2.450,- til kr. 2.650,- pr. buk igen afhængig af revir og kvalitet.

Er man til bukke i mellemklassen tilbyder vi en pris i 2 prisklasser. Her kan der sagtens skydes rigtig gode bukke og stadig har men en smule hånd i hanke med, hvor dyrt det kan blive:

Bukke indtil 349 g                                                              DKK 2.450,-
Bukke fra 350 g uanset størrelse maksimum          DKK 4.000,-

Til disse priser blev der i forrige sæson afskudt bukke i alle tre medaljeklasser

Vi anbefaler vores ”stærke-bukke-kunder” at køre mellem 2 og 4 timer ind i Polen, uanset om det er nord eller syd, idet de ekstra kilometer har en særdeles positiv indflydelse på vildtforvaltningen og dermed på også på trofækvaliteten.

Den sikreste måde at skyde rigtig stærke bukke i Polen på, er naturligvis ved at vælge et prisliste-arrangement og betale hvad det koster.

Vil man gerne have en lille smule hånd i hanke med prisen, så kan vi tilbyde stærke bukke omkring byen Lodz – her nedlægges hvert år adskillige bukke på mellem 500 og 600 gram netto (cirka 3 timers kørsel ind i Polen ad motorvejen ved Frankfurt An Der Oder) – her afskydes efter følgende tretrins skala:

Bukke indtil 349 g                                                              DKK 2.450,-
Bukke fra 350 g til 449 g                                                   DDK 4.500,-
Bukke fra 450 g uanset størrelse                                  DDK 7.000,-

Uanset hvilket arrangement du måtte vælge så koster en jagtdag fra kr. 1.180,- til kr. 1.380,- pr. jagtdag afhængigt af indkvarteringsniveauet, valg af revir (stats eller foreningsrevir) og evt. antal deltagere på turen.

Dette inkluderer – indkvartering i delt dobbeltværelse, fuld forplejning, jagtføring 1:1, polsk jagtlicens, forsikring voucher og tolk.

Ikke inkl.: kørsel i reviret, som er € 30,- pr. pürsch / køretur, drikkepenge og alkoholiske drikkevarer samt softdrinks.