Forsikring2017-12-02T10:17:29+00:00

Forsikringer

Jelling Jagtrejser er agenter for Europæiske og Gouda Rejseforsikring

OBS! Det gule sundhedskort duer ikke længere som rejsesygesikring uden for Danmark, Færøerne og Grønland. Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island, Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal du i stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. Vær opmærksom på, at du er dækket forskelligt afhængigt af, hvor du rejser hen. Hvis du helt vil undgå egenbetaling, bør du tegne en rejseforsikring hos dit forsikringsselskab. Læs mere om de enkelte landes vilkår på www.huskdetblaa.dk.

Vær opmærksom på at det blå EU-sygesikringskort bl.a. ikke længere giver 24 timers dansk lægevagt, det er dit eget ansvar at finde ud af om et hospital/sygehus er offentligt eller privat, transport, læge, medicin, tandlæge og hospital er egenbetaling, begrænset service på offentlige hospitaler mv.

Gouda´s rejseforsikring giver dig på din rejse bl.a.:

  • Fuld dækning og ingen selvrisiko
  • 24 timers dansk lægevagt
  • Behandling på både offentlige og private hospitaler/sygehuse
  • Ubegrænset hjemtransport
  • Dækning af evt. egenbetaling

Læs mere om forsikringsvilkårene og fordelene på www.gouda.dk.

Gouda´s afbestillingsforsikring
Det anbefales at tegne afbestillingsforsikring, som koster 5 eller 6 % af rejsens grundpris (fly, ophold guiding osv.) ekskl. evt. forudbestilte trofæer.

Vi anbefaler at tegne en der dækker 6 % /en disciplin forsikring. Eksempel: Hvis en jæger brækker en pegefinger forhindrer det ham/hende ikke i at rejse til Afrika, men han/hun kan ikke få gibsfingeren ind i aftrækkerbøjlen, så han/hun kan ikke afgive skud. Formålet med turen var disciplinen jagt. Det koster altså 1 % ekstra at sikre sig denne dækning.
Afbestillingsforsikring skal altid tegnes senest ved indbetaling af første depositum, eller når anden bindende aftale indgås.

Våben og andet udstyr
Våben og andet udstyr er som regel omfattet af din private indbo- eller familieforsikring.
Forhør hos dit eget forsikringsselskab. Er du ikke dækket herigennem, eller ønsker du en særlig forsikring til dækning af skader eller tyveri af våben, er det muligt at tegne en særlig teknisk/udstyrsforsikring.

Samtlige forsikringer kan tegnes gennem Jelling Jagtrejser.