Trofæjagt i Argentina 2017-12-02T10:31:50+00:00

Argentina

Trofæjagt i Argentina

Priser

Trofæjagt

Prisen inkluderer

  • Ophold med fuld forplejning
  • Alle drikkevarer
  • Transport under jagten
  • Jagtføring
5 dages jagt på medaljehjorte / kronhjorte i Patagonien kr. 52.500,-
3 dages jagt på axishjort og blackbuck kr. 23.995,-
7 dages jagt inkl. 1 puma og 1 vandbøffel kr. 60.000,-
4 dages jagt inkl. 1 vandbøffel og 1 kronhjort kr. 23.995,-
5 dages jagt inkl. 1 white lipped peccary, 1 vildged
1 halsbåndsvin og 1 spidshjort
kr. 36.500,-
2 dages jagt inkl. 5 trofæbærende vildsvin kr. 23.995,-
4 dags trykjagter for indtil 4 jægere med afskydning
af indtil 16 vildsvin
kr. 23.995,-

Prisen inkluderer ikke

  • Lokale fly
  • Transfer fra lufthavn
  • Licenser
  • Leje af våben og ammunition

Rejsen

Vi samarbejder med et af Argentinas ældste og mest kendte outfit CASAY SAFARIS, som siden 1979 har udbudt jagt til udenlandske jægere. Outfittets indehaver ”Jorge Noya” har modtaget talrige udmærkelser fra diverse jagtorganisationer (bl.a. SCI, CIC etc.), for sin indsats for jagten i Argentina – et højprofessionelt ”set up”, med høj succesrate og fantastiske tilbud til jægere.

Jelling Jagtrejser tilbyder jagt på 5 forskellige lodges og destinationer regionerne Patagonien mod syd med bjergjagt på kronvildt og andre trofæbærende arter og Santiago del Estero i de nordøstlige beliggende landbrugsområder med rene fuglejagter. Endelig tilbyder vi i Buenos Aires Lodgen ved Dolores to timers kørsel sydlig fra Buenos Aires i hjertet af den argentinske pampa en alsidig fuglejagt kombineret med jagt på trofæbærende hjorte, svin og ikke mindst Black Bucks og Axis Deer af høj kvalitet. Argentina er mulighedernes og de mange skuds land!

Riffeljagten foregår som anstandsjagt og pürsch – der køres i firehjulstrukne biler. Reviret minder om afrikanske græsstepper med spredte bevoksninger af mindre skovområder. Vi anbefaler disse områder for jægere der værdsætter trofæjagten på lige fod med fuglejagten eller alene ønsker at jage med storvildt. Her jages vildsvin – Russian boar – Collared Peccary – White lipped Peccary – Axis Deer – Blackbuck – Multihorned Ram (multihornet får) – Water Buffalo (vandbøfler) – Fallow Deer (dåvildt), Muflon, og ikke mindst stærke Redstags (kronhjorte). Et særlig spændende trofæ i disse områder er karpivaren, som er verdens største gnaver med sine op til 20 kg.

Indkvartering

Buenos Aires Lodge (Dolores) – Bare to timers kørsel syd for Buenos Aires Internationale Airport ligge denne skønne Lodge midt i pampaen. De sidste 30 km går af snoede markveje gennem store græsstepper og marsklignende landskabstyper med masser af vandhuller og kanaler. En god biotop type for duer, agerhøns, ænder og gæs. Lodgen består af to adskilte bygninger – en indkvarteringsdel og en opholdsdel. Indkvarteringsdelen består af et lille anneks med 4 dobbeltværelser med bad og toilet. I opholdsdelen findes en kombineret spise- og opholdstue ligeledes med pejs, en lille bar og satellit TV. Der er ikke WI-FI tilgængeligt, men mobiltelefonen har dækning. Strømforsyningen foregår via en generator.