• A giant stone face at The Bayon temple in Angkor Thom, Cambodia
  • A giant stone face at The Bayon temple in Angkor Thom, Cambodia
  • A giant stone face at The Bayon temple in Angkor Thom, Cambodia

Rejsen

Rejsen kan foregå via Frankfurt eller via Hamborg til Vancouver og herefter til den lidt mindre by Ford St. John, hvor vores guide samler jer op – der er ingen omkostninger forbundet med kørslen i Canada. Vi finder selvfølgelig den billigste og bedste flybillet til jer, men vent ikke for længe.

Outfittet er bare i orden! Her er troværdigheden og succesraten høj. Her venter en stor oplevelse i stor natur med særdeles professionelle guider.

Der jages primært moose, og til jagten afsættes 10 dage hvilket burde betyde en særdeles høj succesrate, da der normalt kun afsættes 6 dage. Dette er naturligvis også for at give tid til evt. at nedlægge trofæ nummer to.

I kan foruden moose jagt sortbjørn, muledeer og ulv. Men lad være med at sætte forventninger op efter mere end 1 maks. 2 trofæer pr. jæger.

Jagten kan foregå fra bil, med hest, ATV eller kano. I kan vælge at jage sammen 2:1 - to jægere om en jagtguide - eller I kan vælge at jage 1:1 med hver jeres jagtguide. Det er logik, at jager man 1:1, så er chancen cirka dobbelt så stor, når man jager i et land hvor vildtbestanden ikke er så tæt som vi er vant til fra den danske natur.

 

Indkvartering

Vores gæster indkvarteres i en ”mandehytte” – her er rå idyl, ingen overdreven luksus. Her er kamin, køkken alrum, toilet og en sovesal med plads til alle. Badeværelset ligger i tilstødende badehytte. Dette vil være jeres base, hertil kommer I tilbage, efter endt jagt hver dag. En anden base findes også med stort set samme indkvarteringsforhold. Alt er funktionsdygtigt og beliggende i stor canadisk vild natur.

Maden tilberedes af gruppens kok - den er enkel og rigelig, men helt ok!
Indkvarteringen hørmer af jagt og mænd, for hvem samværet og jagtoplevelsen er vigtigere en luksus og langstilkede glas – her finpudses spisebestikket i skjorten ! 

Priser

Prisen inkluderer:

  • 12 dages ophold
  • 10 dages jagt
  • Al kørsel i forbindelse med jagten
  • Jagtføring 1:1
  • Kost og logi samt softdrinks
  • Afhentning og aflevering i lufthavnen i Fort Saint John

Pris pr. jæger kr. 65.200,-

Indhent konkret tilbud og hør mere på +45 7587 2344 eller info@jellingrejser.dk

 

 

Indhent tilbud