Jagt i Canada

Det ene øjeblik lunter en sortbjørn over vejen, det næste ses en hvidhovedet ørn i et styrtdyk efter en flok jordegern. Canada er mødet med den vilde natur. En overdådig natur af et omfang, man næppe kan beskrive. 
Vores eget lille land kommer næsten til at fremstå som en velfriseret prydhave, selvom her også er smukt.
Når man står midt i naturen med jagtriflen på skulderen og betragter naturscenerierne, får man fornemmelsen af, at man er det første menneske, der sætter sine ben i disse ukendte landskaber. Man får en følelse af, at naturen er uendelig. 
Her er smukt så langt øjet rækker, og man fornemmer hvor lille en brik man er i den store sammenhæng. Disse vidder kan tænde de fleste jægeres instinktive lyst til at gå på jagt, nyde naturen og lade op på ny, og de fleste jægere har på et eller andet tidspunkt ladet tanken strejfe om at aflægge dette storslåede land et besøg.

Vi tilbyder jagt på alle nordamerikanske vildtarter!

TILBUD - Jagt på sortbjørn i Alberta

Her er et af de talrigeste sortbjørnerevirer med den rette kombination af agerland og skove, som gør det til et attraktivt levested for bjørnene.

Læs mere

Moosejagt, Moose, Elg, Elgjagt i Canada, jagt i Canada, Jelling Jagtrejser

Jagt på moose - bue- og riffeljagt i Alberta

Moosejagt i det verdensberømte naturreservat Peace River Country - reviret er kendt for at have en af de største bestande af moose i Nordamerika.

Læs mere

Moosejagt, Moose, Elg, Elgjagt i Canada, jagt i Canada, Jelling Jagtrejser

Jagt på moose i British Columbia

Brunstjagt på moose m. mulighed for sortbjørn og uld i storslåede naturområder med store afstande og revirer så store som landsdele.

Læs mere

Bjørnejagt i Canada, Bjørnejagt i Nordamerika, Bjørnejagt, Jelling Jagtrejser, Jagt i Canada

Sortbjørn på Vancouver Island og British Columbia

Landskabet her er mere end kuperet. Her er tale om decideret bjerglandskaber, hvor man ofte jager fra firhjulstrunke biler, ATV`er osv.

Læs mere

Jagt på elk / wapiti med bue eller riffel i Alberta

På grund af revirets sammensætning af halv skov og halv farmland, findes en rigtig stærk og sund bestand af elk/wapiti i Alberta.

Læs mere

Jagt på whitetail deer med bue eller riffel i Alberta

Whitetail jagten finder sted i det område af Canada som er kendt som den bedste overhovedet, hvad angår trofækvaliteten.

Læs mere