MOTSWEDI SAFARIS2017-12-02T10:25:20+00:00

Oplev smukke Afrika

Motswedi Safaris

Pris pr. jæger v. min. 2 jægere  Kr. 15.999,- 
Pris pr. jæger v. 3-4 jægere  Kr. 15.499,- 
Pris pr. jæger v. 5-6 jægere  Kr. 14.499,- 
Pris pr. jæger v. mere end 7 jægere  Kr. 13.999,- 
Trofæ  Trofæafgift i DKK  Trofæ  Trofæafgift i DKK 
Bavian  Kr. 900,-  Impala  Kr. 2.500,- 
Black wildebeest  Kr. 6.000,-  Kudu  Kr. 12.500,- 
Blesbuck  Kr. 3.200,-  Nyala  Kr. 15.500,- 
Blue wildebeest  Kr. 5.500,-  Red Hartebeest  Kr. 5.500,- 
Bushbuck  Kr. 6.500,-  Steenbuck  Kr. 2.500,- 
Eland  Kr. 12.500,-  Waterbuck  Kr. 11.000,- 
Gemsbuck (oryx)  Kr. 6.500,-  Vortesvin  Kr. 2.000,- 
Duiker, common  Kr. 2.500,-  Springbuck  Kr. 3.500,- 
Zebra  Kr. 6.500,-  Ikke nævnte arter  På forespørgsel

Tillæg v. riffeljagt pr. dag kr. 450,-
Ekstra jagt- og opholdsdage kr. 1.200,-

Priser

Prisen inkluderer

  • Flybilletter tur/retur
  • 9 dages rejse m. 6 overnatninger
  • 6 jagt – og opholdsdage m. fri afskydning af duer, frankoliner og perlehøns
  • Afhentning og aflevering i lufthavn
  • Evt. feltpræparation af trofæer
  • Fuld forplejning inkl. snacks og frugt
  • Fri vaskeservice
  • Fri drikkevarer inkl. øl, vand, sodavand, spiritus, vin osv.
  • Evt. leje af riffel

 OBS: prisen inkluderer ikke patroner (kr. 2,8 pr. stk. – forbehold) samt evt. omkostninger forbundet med transport af haglgeværer til Sydafrika.

Rejsen

Denne jagt er for den inkarnerede haglbøssejæger, der sætter stor pris på de mange og svære skud, hurtige fugle og action på jagten. En rigtig hyggetur med vennerne, hvor der er plads til det gode grin og et godt socialt samvær. Her er hvad man kan forvente sig af en god fuglejagt i Sydafrika med mange skud! Der er mulighed for at låne en riffel og kombinere med en enkelt eller to afrikanske antiloper.

Vores gæster bor på Reniers farm, som er beliggende nær byen Rustenburg cirka 1½ times kørsel nordvest for Johannesburg. Herfra køres der til fuglejagtområderne, som er beliggende i en radius af indtil 50 km fra indkvarteringsstedet.

Duer i tusindtal, trykjagt på perlehøns, frankoliner og såfremt der også er faldet nedbør, kan der være mulighed for trækjagt på gæs og ænder. Jagten foregår cirka 60 km nordvest for byen Rostenburg. Her er hvad man kan forvente sig af en skøn fuglejagt i Sydafrika. Her er altid et stort antal trækkende duer i døgnets lyse timer. Vi har haft grupper der har skudt fugle i tusindtal, og grupper som bare gerne vil hygge sig lidt med haglbøssen. Jagten er koncenteret om månederne april til midt juli, hvor solsikkemarkerne står i fuld flor.

Jagten foregår som en trækjagt, hvor mængden af fugle er størst først og sidst på dagen. Som ved al trækjagt er mængden af fugle varierende. Vores jægere må forvente lidt kørsel for at optimere jagtmulighederne, da man jo ikke kan skyde flere dage i træk samme sted, uden at slide trækjagten op. Fuglene lærer hurtigt, så der er behov for pauser på de forskellige revirer. De fleste jægere kommer hjem med blå og ømme skuldre, hvilket vidner om mange fugle og mange skud.

Vi har blandt vores gæster rigtig mange gengangere. Nogen har været her både fire, fem og seks gange. Det må vidne om en vis kvalitet!

Indkvartering

Motswedi Safaris er en idyllisk lodge beliggende 1½-2 timers kørsel nordvest for Johannesburg, nær byen Rustenburg. Værten og PH’er Renier Visser er ikke blot en dygtig jæger, men er også et utrolig rart menneske som giver vores jægere et trygt og godt ophold med store jagtoplevelser.

Dejlige udendørsarealer omgiver lodgen, med udvendige terrasser, bålplads og skønne parklignende arealer. Ved første øjekast en lidt sydlandsk udstråling, men når du træder ind af døren, oser indkvarteringen af Afrika. Her er fine fællesarealer, legerum med en lille bar, trofæaf på væggene og masser af hygge.

I baren blandes den lokale “farmer”, som din vært ynder at servere og som de fleste er til falds for som “sundowner” efter en lang dags jagt.

Forplejningen er fortrinlig, veltilberedt, rigelig og særdeles velsmagende.

Du indkvarteres i et stort flersengsværelse med 4-6 sovepladser og med tilstødende stort og helt nyt toilet og badeværelse. Er man på rejse som par, indkvarteres man i et dobbeltværelse ligeledes med tilstødende toilet og bad. Indkvarteringen er både hyggelig, ren og rigtig pæn.