Rejsen

Fra d. 1. september

Revirerne som benyttes er vildtrige og er placeret I den vestlige del af Ungarn. De fleste revirer ligger I en kørselsafstand på circa 200 km fra lufthavnen I Budapest. Det er muligt at arranger kør-selv arrangementet såvel som flyrejser til Ungarn, det er helt op til jægerne selv.

Jagten på den ungarske kronhjort foregår som regel fra starten af september og frem til begyndelsen af oktober, hvor hjorten er i brunst. Jagten foregår dels som 1:1 pürsch og dels som anstandsjagt, evt. fra hochsitz. Jagten er som bukkejagten opdelt i en morgen- og en aftenjagt. Normalt drager man ud i mørke meget tidlig om morgenen - ca. en times tid før solopgang.

Man kører ud i terrænet, stopper bilen og lytter sig frem til, hvor man kan høre hjortens karakteristiske territorial "sølen" (brøl), som markerer territoriet overfor artsfællerne. Herefter prøver man at pürsche sig tæt på hjortens aktivitetsområde. En virkelig spændende jagt, som kan give bankende hjerte og "hjortefeber". Hjorten er mest aktiv morgen og aften. Midt på dagen kan hjorten jages i skoven på pürsch. Aftenjagten begynder ofte som bukkejagten fra en hochsitz, og slutter evt. som en pürsch.

I tilgift til jagten på kronhjort kan evt. komme afskydning af såvel råbuk som vildsvin, alt efter aftale med det enkelte revir.

Et anbefalesværdigt kronhjorterevir er Szigetváe VT. Her er noget af det ypperste kronhjorterevir som findes i Ungarn. I de fem år JELLING jagtrejsers kunder har jaget på reviret har trofævægten på de nedlagte hjorte på intet tidspunkt afveget mere end 500 gram i forhold til vores kunders ønsker – ønske referencer til jæger der har jaget på reviret, så lad os det vide, så anviser vi gerne.

 

Indkvartering

Der indkvarteres enten på hotel, pension eller jagtslot.

Som udgangspunkt bor man i dobbeltværelser med bad og toilet - ønskes enkeltværelse betales et tillæg på kr. 150,- pr. nat./pers.

Forplejningen består af morgenmad inden jagten begynder, frokosten serveres varmt i det grønne og tre retter aftensmad nydes om aftenen - drikkevarerne søger I selv for.

Indkvartering ved reviret Szigetvár VT:

I indkvarteres i et lille hotel - her er mulighed for indkvartering i såvel enkelt som dobbeltværelser med separate senge – der bade og toiletfaciliteter på værelserne. Indkvarteringen er helt ok, her er rent og pænt uden at være overdådigt luksuriøs. God og rigelig mad hyggelig og professionel jagtatmosfære.

Priser

Prisen inkluderer:

 • 5-8 rejsedage
 • 3-6 hele jagtdage m. jagtføring 1:1
 • Indkvartering i dobbeltværelse med adgang til bad og toilet
 • Ungarsk jagttegn, forsikring og licenser
 • Kørsel i reviret
 • Tranfer fra lufthavnen i Budapest til reviret t/r

Pris pr. jæger fra kr. 8.895,-

Prisen inkluderer ikke:

 • Evt. flybillet - prisindikation ca. kr. 2.000,- inkl. skatter
 • Trofæer i henhold til trofæafgifter - forhør herom
 • Drikkepenge
 • Kørsel i reviret
 • Officiel trofæopmåling
 • Hjemsendelse af trofæer

Alle priser er vejledende, der kan ske ændringer når endeligt tilbud fremsendes, idet priserne i Ungarn varierer meget fra revir til revir.

Pakkepriser

Kronhjort indtil 4,99 kg Kr. 15.000,-
Kronhjort fra 5,00 til 6,49 kg Kr. 22.000,- 
Kronhjort fra 6,50 til 7,99 kg Kr. 28.000,-
Kronhjort fra 8,00 kg og op Efter prisliste
Indhent tilbud