• A giant stone face at The Bayon temple in Angkor Thom, Cambodia
 • A giant stone face at The Bayon temple in Angkor Thom, Cambodia

Rejsen

På udvalgte statsrevirer har vi mulighed for at tilbyde dig fri og gratis afskydning af vildsvin indtil 49,99 kg. Vi yder dig 50 % rabat på øvrige vildsvin og 20 % på keilere iht. prislisten for statsrevirer. Jagten foregår som en kombination af pürsch og anstand i måneskin. Helt perfekt er det, hvis der er faldet lidt nysne. En fin oplevelse på jagt efter de hurtige vildsvin under den polske nattehimmel.

Nogen bliver ude hele natten, andre vælger at dele jagten op i mere traditionelle pürsch morgen og aften.

Som jæger aftaler man selv med sin polske jagtfører, hvordan det er mest fornuftigt at lade jagten foregå – tag ikke fejl af polakkernes viden om hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. Jagten foregår som en kombination af pürsch og anstand i områder, hvor vildsvinene traditionelt har deres fourageringssted. Her sidder man ofte i et skydetårn og venter på at vildsvinene skal komme. Tiden kan være lang og spændende, men så sandelig også kold, så sørg for at være klædt rigtig godt på. Medbring evt. en sovepose, den er god og varm at sidde I. Vores kunder havde i foråret 2014 rigtig god succes og nedlagde fra 1 til 7 grise pr. jæger, samt mårhunde og ræve.

Du ankommer til reviret senest to timer før solnedgang på ankomstdagen, så du kan nå at blive indkvarteret, nå at få dig lidt mad og hvis du ønsker det kan du også nå at prøveskyde din riffel – det aftaler du selv med din jagtfører. Den første pürsch / anstand indledes lidt før solnedgang på ankomstdagen. Herefter udnytter du anden, tredje- og eller fjerdedagen efter aftale med din jagtfører.

Du forlader stedet, når du har spist morgenmad på den sidste dag og har betalt dine kørepenge.

 

Indkvartering

Uanset hvilket af vores tre revirer jagten foregår på, så er der tale om førsteklasses indkvarteringer på topniveau. Her er særdeles fine fælles opholdsarealer, dejlige toilet og badeforhold, og der serveres en fremragende forplejning morgen, frokost og aften. Spisetiderne aftales med køkkenet på stedet i samråd med din jagtfører.

Indkvarteringen er baseret på dobbeltværelser – der beregnes et tillæg på indkvartering i enkeltværelser på kr. 150,- pr. døgn.

Priser

Prisen inkluderer:

 • 3 overnatninger
 • Jagtføring 1:1
 • Tolk
 • Fra 3 til 6 pürsch
 • Polsk jagtlicens
 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • Fuld forplejning

Priser på afskydning:

Grise indtil 29,99 kg  Gratis 
Grise fra 29,99 - 50,00 kg iht. prisliste  50 % rabat
Keilere over 14 cm tænder  20 % rabat (forbehold for Gola og Racot)

Pris pr. jæger:

Arrangement med 3 nætter Kr. 4.595,- 
Arrangement med 4 nætter   Kr. 5.650,- 

Til ovenstående skal tillægges en forudbetaling på afskydningsdepositum på kr. 2.500,-

Endelig afregning efter jægernes hjemkomst iht. protokol og prisliste med ovenstående rabatter.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Ttrofæafgifter
 • Drikkepenge (EUR 50 - 100 i alt)
 • Kørsel i reviret (EUR 25 - 30 pr. pürsch)

Prislister og mere info

Jægernes Polen - Klik her

Jægernes Polen, prisliste - Klik her

 

Indhent tilbud