Rejsen

Drivjagterne i Polen kan virkelig sætte gang i adrenalinpumpen. Her er tale om spændingsjagt  på højeste niveau, når der høres høje råb og hundeglam i den polske efterårs- og vinterklædte skov. Man står som forstenet på sin post og venter på sin chance. Her er fart over feltet!

Jagtorganisationerne er i top, så man når mellem 7 og 10 såter på en jagtdag. Det ideelle deltagerantal for en drivjagtsgruppe er fra 10 til 16 personer alt afhængigt af revirets beskaffenhed og den jagtlige infrastruktur.

Vi kan tilbyde dig netop det revir, du måtte ønske, og de betingelser som din gruppe går efter.

Når du har bestilt din rejse hos Jelling Jagtrejser, modtager du en kørselsvejledning, så du kan finde frem til reviret i Polen. Sammen med kørselsvejledningen fremsender vi en voucher, som du skal aflevere til din jagtvært.
Voucheren fortæller din jagtvært, hvilket arrangement du har købt og betalt hos Jelling Jagtrejser.
Ved indrejse til og udrejse fra såvel Tyskland som Polen, skal du foruden dit personlige pas også på forlangende forevise dit EU våbenpas. 
Du opbevarer din riffel og ammunition hver for sig i en solid rejsetaske eller kuffert samt i en låsbar våbenkuffert. Såvel riffel som ammunition skal på forlangende forevises til toldmyndighederne ved passage af alle landegrænser.

Husk at vi også har drivjagtbusture til Polen i november/december og i januar - se mere under Busrejser til Polen

Indkvartering

 Du bliver indkvarteret hos din jagtvært, på en mindre pension, et lille hotel eller på et jagtslot beliggende i selve reviret, hvor du skal jage. På hvert revir er en tolk (engelsk- eller tysktalende) til din disposition, som vil være dig behjælpelig sproglig og praktisk.

Du bliver indkvarteret i et dobbeltværelse med bad og toilet på selve værelset, eller med adgang til bad og toilet på etagen. Ønsker du enkeltværelse, må du påregne et tillæg iht. til priselisten. På indkvarteringsstedet forefindes en lille opholdsstue (som regel med TV, video og DVD), hvor du kan tilbringe tiden, når du ikke hviler dig eller er på jagt

Priser

Prisen inkluderer:

  • 4 opholdsdage
  • 3 hele jagtdage
  • Tolk
  • Indkvartering i dobbeltværelse
  • Fuld forplejning fra ankomstaften til morgenmad på afrejsedagen
  • Polsk jagttegn
  • Jagtorganisation
  • Al kørsel på selve reviret
  • Afskydning iht. prisliste for hhv. stats- og foreningsrevirer

Drivjagt på JG / Jagtforeningsrevirer

Pris pr. jæger / indkvartering kategori 1 fra kr. 6.495,-


Drivjagt på OHZ / Statsrevirer

Pris pr. jæger / indkvartering kategori 1 fra kr. 7.995,-

 Prisen inkluderer ikke: afskydning iht. prisliste, afskydningsdepositum, drikkepenge (EUR 20 pr. mand pr. dag) og drikkevarer.

Eventuelt fastprisarrangement kan laves efter aftale!

 

Prislister og mere info

Jægernes Polen - Klik her

Jægernes Polen, prisliste - Klik her

Indhent tilbud