• A giant stone face at The Bayon temple in Angkor Thom, Cambodia

Rejsen

Fra d. 1. november - 31. marts

Ved kombinationsjagten jages der i to områder. Muntjac og kinesisk vandrådyr jages i Woburn området mens hinder og råer jages i West Sussex. Vi kan her tage grupper af 4 personer. Jagten er for de der gerne vil skyde mange dyr, da der er fri afskydning af dåhinder.

Jagten foregår som oftest over 4 jagtdage m. 5 overnatninger hvor de 4 arter jages. Jagtføringen er som tidligere nævnt 2:1 hvor man kan vælge, at en af jægerne bliver sat af i en hochsitz mens den anden jager med stalkeren. Indkvarteringen foregår på fine B&B hvor der hver morgen serveres English Breakfast. Aftensmaden og frokost nydes på en nærliggende pub. Der flyves til Gatwick, London hvor man her afhentes i lufthavnen. Der er cirka 30-60 minutters kørsel til de jagtområder hvor de første 2 dages jagt finder sted, som ligger nord for London.

Jagten foregår ved Malcolm Harman Stalking.

Indkvartering

Indkvarteringen foregår som udgangspunkt på et fint Bed & Breakfast hvor der hver morges servers en ”full English Breakfast” med kaffe/the, bacon, æg, pølser, tomater, forskellige svampe, toast, mysli, frisk brød, frugt, yoghurt mv. Her indkvarteres i dobbeltværelser – ønskes der enkeltværelse skal man påregne et mindre tillæg. Der er TV og WIFI på alle værelser. Man hentes på indkvarteringsstedet og køres til jagten samt til spisesteder (pubs) til frokost- samt aftensmadstid

Priser

Prisen inkluderer:

  • Afhentning og aflevering i lufthavnen i Gatwick, London + kørsel i forbindelse med jagten og til og fra spisesteder
  • 4 hele jagtdage og 5 overnatninger i dobbeltværelser på B&B m. morgenmad
  • Afskydning af 1 kinesisk vandrådyr (afskydningsdyr/hundyr), 1 muntjac (afskydningsdyr/hundyr), 1 rå og ubegrænset afskydning af dåer
  • Jagtføring 2:1
  • Fire arms permit (1 stk. pr. jæger)
  • Feltpræparation af trofæer

Pris pr. jæger v. 4 jægere kr. 15.495,-

Prisen inkluderer ikke: flybilletter tur/retur, drikkepenge, drikkevarer, frokost og aftensmad, evt. trofæafgifter, evt. riffelleje GBP 50, hjemsendelse af trofæer samt konservatorarbejde.

Mere info / Specialkatalog

Katalog med mere information - Klik her