• A giant stone face at The Bayon temple in Angkor Thom, Cambodia

Rejsen

Fra d. 1. april - 31. oktober

Jagten på præmierebukken og den røde sommerbuk foregår i West Sussex i kort kørselsafstand fra Gatwick lufthavn. Her er fine muligheder for at skyde en medaljebuk, der gives dog ikke garantier, da vi kun arbejder med rigtig jagt! Der kan maksimum jage 2 jægere ad gangen.

Området består af en blanding af åbne græsmarker, landbrugsafgrøder og skovområder. Der er en årlig afskydningsplan på 20 til 25 bukke pr. år. Der flyves til Gatwick, London hvor man her afhentes i lufthavnen. Der er cirka 30-60 minutters kørsel til jagtområder som ligger nord for London.

Jagten foregår ved Malcolm Harman Stalking.

Indkvartering

Indkvarteringen foregår som udgangspunkt på et fint Bed & Breakfast hvor der hver morges servers en ”full English Breakfast” med kaffe/the, bacon, æg, pølser, tomater, forskellige svampe, toast, mysli, frisk brød, frugt, yoghurt mv. Her indkvarteres i dobbeltværelser – ønskes der enkeltværelse skal man påregne et mindre tillæg. Der er TV og WIFI på alle værelser. Man hentes på indkvarteringsstedet og køres til jagten samt til spisesteder (pubs) til frokost- samt aftensmadstid

Priser

Prisen inkluderer:

  • Afhentning og aflevering i Gatwick Airport + al kørsel på jagten og til og fra spisesteder
  • Indkvartering på B&B i 4 nætter i dobbeltværelser inkl. morgenmad
  • 3 hele jagtdage m. jagtføring 1:1 + afskydning af én 1-årsbuk med trofæ op til gaffel
  • Fire arms permit (1 stk. pr. jæger)
  • Feltpræparation af trofæer

Pris pr. jæger v. 1 jæger kr. 13.095,-
Pris pr. jæger v. 2 jægere kr. 11.995,-

Prisen inkluderer ikke: flybilletter tur/retur, frokost og aftensmad, drikkevarer, drikkepenge, evt. trofæafgifter, evt. riffelleje GBP 50, hjemsendelse af trofæer samt konservatorarbejde.

Efter officielle CIC opmålingsregler, skal trofæer have en tørreperiode på 90 dage. Er trofæet et medaljetrofæ skal trofæet tørre, måles og sendes fra England efter endt sæson (tillæg). Seksendere og gaffelbukke kan tages med hjem med det samme.

Trofæafgifter

4 pointer (gaffel)  GBP 50
5-6 pointer (ulige seksender eller seksender)  GBP 100
Bronzemedalje   GBP 600 
Sølvmedalje   GBP 800 
Guldmedalje   GBP 1000