Duejagt i Argentina 2017-12-02T10:16:18+00:00

Argentina

Duejagt i Argentina

Priser

Prisen inkluderer:

  • Ophold m. fuld forplejning
  • Alle drikkevarer
  • Transport under jagten
  • Jagtføring
4 dages duejagt – blandet afskydning kr. 10.000,-
4 dages andejagt kr. 20.000,-
4 dages blandet fuglejagt på ænder, agerhøns og duer  kr. 14.000,-
6 dages jagt på gæs, ænder og agerhøns kr. 25.800,-

Rejsen

Vi samarbejder med et af Argentinas ældste og mest kendte outfit CASAY SAFARIS, som siden 1979 har udbudt jagt til udenlandske jægere. Outfittets indehaver ”Jorge Noya” har modtaget talrige udmærkelser fra diverse jagtorganisationer (bl.a. SCI, CIC etc.), for sin indsats for jagten i Argentina – et højprofessionelt ”set up”, med høj succesrate og fantastiske tilbud til jægere.

Jelling Jagtrejser tilbyder jagt på 5 forskellige lodges og destinationer regionerne Patagonien mod syd med bjergjagt på kronvildt og andre trofæbærende arter og Santiago del Estero i de nordøstlige beliggende landbrugsområder med rene fuglejagter. Endelig tilbyder vi i Buenos Aires Lodgen ved Dolores to timers kørsel sydlig fra Buenos Aires i hjertet af den argentinske pampa en alsidig fuglejagt kombineret med jagt på trofæbærende hjorte, svin og ikke mindst Black Bucks og Axis Deer af høj kvalitet. Argentina er mulighedernes og de mange skuds land!

Her skyder man indtil det gør ondt i skulderen, i hovedet eller tegnebogen. Fuglene trækker dagen igennem men med flest fugle morgen og formiddag samt sidst på eftermiddagen, hvorfor der som regel holdes en lille siesta fra cirka kl. 11 og formiddagen til kl. 3 om eftermiddagen, med mindre man ønsker at skyde igennem. Duerne trækker på diverse kornmarker som majs, soya og solsikker. Endvidere trækker de langs koncentrationer af kvægbrug, til og fra vandhuller og langs bække og mindre vandløb. Der er fugle overalt. Endvidere findes her store koncentrationer af parakitter (papegøjer), som er en ren plage og derfor også jages. Her kan skydes 1000 skud pr. mand pr. dag, hvis man ønsker det og mere til!

Indkvartering

Santiago del Estero – En dejlige luksuriøs lodge beliggende i landbrugsområderne i det nordøstlige Argentina. Dette betyder, at der skal en indenrigsflyvning til for at nå målet (cirka 1½ time fra indenrigslufthavnen i Buenos Aires til lufthavnen i Santiago del Estero og her fra en halv time med bil frem til Lodgen. Lodgen består af fine fællesfaciliteter med spise og opholdsrum, TV, pejs, udendørs grill under tag beliggende ud til dejlig swimmingpool. Der er ingen  WI-FI tilgængeligt, men mobilen trækker signal. Værelserne er indrettet som dobbeltværelser med aircondition og eget bad og toilet.