• A giant stone face at The Bayon temple in Angkor Thom, Cambodia
  • A giant stone face at The Bayon temple in Angkor Thom, Cambodia

Rejsen

Junu og juli

Mange års erfaring fra Australien og samarbejde med dygtige udbydere af spændende jagt, har betydet, at mange glade jægere er vendt hjem med flotte og stærke trofæer.

Der er afhentning og aflæsning i nærmeste lokale lufthavn, men husk at afstandene er store. 
Jagten i Australien overlader intet til tilfældighederne. Du færdes på den tropiske savanne samt sumpområder med spredt, særdeles tæt australsk bush. Denne fantastiske natur findes ikke magen til andre steder på kloden - nyd den og glæd dig til den! Her er et uovertruffen fugleliv med fugle af alle størrelser og i alverdens farver med stemmer og sang, som du sent vil glemme.

Jagtguiderne er veluddannede og dygtige professionelle jægere. Stol på dine guider der altid går forrest. Paul Truccolo har jaget her gennem årtier - han selv, eller nogen af hans gæster er aldrig blevet bidt af slanger eller edderkopper. Det er et spørgsmål om sund fornuft og om at kende dyrenes levevis og adfærd.

Reviret er forholdsvist fladt, og der er vand stort set i alle retninger - enten i form af mindre søer, kanallignende sæsonbetonede vandveje med stillestående vand samt flydende vandløb og mindre floder. 

Indkvartering

Indkvarteringen foregår i en særdeles fin teltlejr med bade- og toiletfaciliteter. Man sover i safarisenge, og teltene er sikrede i forhold til insekter og kryb. 

Der er fuld forplejning fra ankomst til afrejse. 

Indhent tilbud