• A giant stone face at The Bayon temple in Angkor Thom, Cambodia
  • A giant stone face at The Bayon temple in Angkor Thom, Cambodia
  • A giant stone face at The Bayon temple in Angkor Thom, Cambodia

Rejsen

Vores karismatiske jagtudbyder i de to afrikanske lande Benin og Cameroun, har udbudt jagt i disse to lande gennem næsten en hel generation. Jose Chelet er spanier, men har jagtet i hele Afrika i en menneskealder. Jose Chelet har egenhændigt bygget de fire vidt forskellige camps, som danner rammen om indkvarteringerne. Han har endda grundlagt en stor del af de veje, som gennemskærer jagtrevirerne. Landene er forholdvis ukendte for danske jagtturister. Her er ikke pyntet på noget, her er vi i det gamle og det oprigtige Vestafrika. Her går det ad ujævne, støvede og hullede veje over mange kilometer, før man når frem til målene.

Jagten er uovertruffen med bil og mange kilometer til fods, nogen gange med hjælp fra hunde i stort set uberørt natur. Jagten i Cameroun foregår i regnskoven eller på savannen og har kan bl.a. jages bongo, sitatunga elefant. På savannen er en af de helt store attraktioner bl.a. Lord Derby Eland samt western Buffalo, roan, western kob samt flere andre specielle arter.

I Benin jages western Buffalo, western roan, western hartebeest, harnessed bushbuck, oribi, duiker og vortesvin for blot at nævne nogle af arterne. Desuden er western Buffalo, eland og waterbuck og mange flere jagtbare arter i området.

Jelling Jagtrejser har tilknyttet Dyrlæge Anders Holm fra Odder som konsulent på disse lande, idet han har jaget her flere gange. Er du/I interesseret, sætter vi derfor vores kunder i forbindelse med Anders Holm, som kan redegøre for de faktiske forhold.

Ring +45 7587 2344 eller skriv til info@jellingjagtrejser.dk

Indkvartering

I bliver indkvarteret i en af de 4 camps. Her er ingen overdreven luksus, men mageligt og behageligt. I en af lejrene er der eksempelvis bygget åbne hyggelige huse med udsigt over trætoppene som man sidder midt i.

I får serveret mad lavet af lokale råvarer og der bliver naturligvis serveret lækkert kød fra det nedlagte vildt. Morgenmaden består af nybagt brød, bacon og æg samt kaffe og the. Frokost spises midt på jagtområdet og består normalt af en sandwich, cola og vand.

Priser

Denne del af Afrika er svær at prissætte, hvorfor vi gerne vil have lov til at udarbejde et specialtilbud til dig ud fra dine ønsker og behov. Forhør nærmere på tlf. +45 7587 2344 eller skriv til info@jellingjagtrejser.dk.